LOGO TSP GROEN

Vind de ideale bijbaan voor accountancy studenten

Studeer je accountancy en ben je op zoek naar de ideale bijbaan naast je studie? Het is slim om een bijbaan te zoeken die goed aansluit bij de accountancy studie die je volgt. TheStudentPool is een platform dat bedrijven met vacatures voor studenten in contact brengt met ambitieuze accountancy studenten die tijdens hun studie alvast praktijkervaring op willen doen. Word ook StudentPooler en zet de eerste stappen van een succesvolle carrière al voordat jij je diploma op zak hebt.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Online vacature accountancy studenten

Het kan lastig zijn om online vacatures voor accountancy studenten te vinden. Veel bedrijven plaatsen alleen vacatures voor mensen die de opleiding al hebben afgerond. Bij TheStudentPool vind je vacatures van accountantskantoren met een samenstelpraktijk of controlepraktijk die nadrukkelijk op zoek zijn naar werkstudenten. Zo kun je tijdens je opleiding al aan de slag als assistent accountant. De enige voorwaarde die wij stellen is dat jij minimaal in het tweede jaar van een accountancy opleiding zit op mbo-, hbo- of wo-niveau. Daarnaast gaan wij ervanuit dat jij een ambitieuze student bent die zichzelf optimaal professioneel wil ontwikkelen. Goede communicatieve vaardigheden en een reflecterend vermogen zijn daarbij essentieel.

Accountancy studenten vacatures bij TheStudentPool

Het voordeel van de accountancy studenten vacatures bij TheStudentPool is dat de ingeschreven bedrijven gericht op zoek zijn naar studenten om de taken binnen hun bedrijf uit te voeren. Jij krijgt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen terwijl jouw studie vooral op theoretische kennis gericht is. Om goed van start te kunnen gaan bij jouw werkgever, volg je bij ons een online training die je optimaal voorbereid op jouw bijbaan binnen de accountancy. Wil jij ook een kickstart geven aan jouw carrière? Schrijf je dan vandaag nog in als StudentPooler en scoor direct die ideale studentenbaan!

Neem contact met mij op