LOGO TSP GROEN

Ben jij bezig met een afstudeeropdracht accountancy?

Een afstudeeropdracht accountancy moet je doorgaans uitvoeren in een praktijksituatie. Een afstudeeropdracht laat namelijk zien, dat jij de geleerde theorie kunt toepassen in de praktijk. Het spreekt voor zich, dat als jij alleen nog maar een studie hebt gevolgd en actief bent in het studentenleven, je nog niet over werkervaring kunt beschikken. De afstudeeropdracht accountancy uitvoeren in een accountantskantoor wordt je allereerste werkervaring. Je moet je aanpassen aan het bedrijf, je collega´s, je krijgt te maken met omgang met bepaalde werksituaties en een bedrijfscultuur en je moet je afstudeeropdracht afronden. Je krijgt dus veel op je bordje.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Succesvol je accountancy afstudeeropdracht afronden met goede praktijkervaringen

Het kan lastig zijn, dat je ineens van student naar werknemer gaat. Daarnaast kun je dusdanig door deze nieuwe situatie in beslag worden genomen of krijgt je het zo druk met je werk, dat het lastig wordt om je accountancy afstudeeropdracht goed af te ronden. Het zou helpen als jij een betere voorbereiding had op de praktijksituatie. Veel studenten ervaren vaak een gapende kloof tussen de theorie waar zij de afgelopen jaren mee bezig zijn geweest en de praktijksituatie. TheStudentPool kan fungeren als de brug tussen jouw studentenleven en je werkzame leven. Bij ons krijg je gedegen trainingen die je voorbereiden op de praktijk en je doet ervaring op in een accountancy omgeving die wij voor je matchen. Je komt goed beslagen ten ijs en je rond je afstudeeropdracht succesvol af.

Je afstudeeropdracht schrijven in de accountancy lukt met TheStudentPool

Wanneer jij je aanmeldt bij TheStudentPool, dan wordt jij een Studentpooler, die wij matchen aan een accountantskantoor. Dit is exact de omgeving die bij jouw studie past. Uiteraard heb je geen werkervaring, maar door onze e-learning trainingen bereiden wij je grondig voor. Bij ons combineer jij je HBO of WO accountancy opleiding met een werkplek in de accountancy. De werkgever heeft een enthousiaste en gemotiveerde medewerker niet nog van alles wil leren en jij doet een schat aan informatie op en je afstudeeropdracht schrijven in de accountancy zal je zeker lukken.

Neem contact met mij op