LOGO TSP GROEN

Waar ga jij je afstudeerstage accountancy doen?

Doe jij een HBO of WO accountancy opleiding? Het afsluitende onderdeel van je studie is een afstudeerstage. Tijdens de afstudeerstage moet je bewijzen dat wat je geleerd hebt tijdens je studie, in de praktijk kunt brengen. Ook een afstudeeropdracht is meestal onderdeel van een afstudeerstage. Een afstudeerstage accountancy is voor de meeste studenten een eerste kennismaking met de werkvloer in de praktijk. Tijdens de afstudeerstage kom je erachter wat jou in je toekomstige carrière te wachten staat. Het werkzame leven zal zeker even wennen zijn en dan ervaar je ook in hoeverre de theorie en praktijk op elkaar aansluiten of juist helemaal niet.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Bereid je als StudentPooler voor op een accountancy afstudeerstage

Veel studenten komen er tijdens hun accountancy afstudeerstage achter, dat de theorie waar zij al jarenlang op hebben zitten blokken niet altijd aansluit in de dagelijkse praktijk. Natuurlijk is theoretische kennis in de basis erg belangrijk, maar het daadwerkelijk toepassen is iets waar studenten moeite mee hebben. Er zit soms een enorme kloof tussen theorie en praktijk, waardoor je het gevoel hebt dat je tijdens je accountancy afstudeerstage weer helemaal opnieuw moet beginnen. Meld je daarom aan als StudentPooler. Wij leiden je op en bereiden je voor met onze e-learning tot startende medewerkers in een accountancykantoor. Je komt hierdoor geen verassingen meer tegen, maar je gaat goed voorbereidt aan de slag met je afstudeerstage.

Met TheStudentPool een afstudeerstage accountancy lopen

TheStudentPool heeft als doel om studenten goed voor te bereiden op de hun toekomstige carrière. Naast een opleiding die wij samen met onze opleidingspartner ontwikkeld hebben, ga je werken en dus je afstudeerstage accountancy lopen bij een SRA accountantsbureau. SRA is onze partner en zij koppelen studenten aan werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe en toekomstige medewerkers. Omdat je eerst een grondige opleiding bij ons krijgt, is de stap naar de praktijk een stuk kleiner, dan wanneer je dit ineens uit het niets doet. Wil je meer weten over onze methode? Neem dan contact met ons op, wij leggen je graag uit wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact met mij op