LOGO TSP GROEN

Jouw bedrijfseconomie bijbaan vind je bij TheStudentPool

Studeer je bedrijfseconomie en ben je op zoek naar een bijbaan die hier goed op aansluit? TheStudentPool is een platform dat de juiste match zoekt tussen ambitieuze bedrijfseconomie studenten en bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Op die manier kan jij tijdens jouw studie al de nodige praktijkervaring opdoen, terwijl zij kennis kunnen maken met talentvolle studenten. Heb je tijdens je studie een passende bijbaan, dan heb jij zeker een streepje voor op jouw medestudenten bij de start van je carrière. Je vindt jouw bedrijfseconomie bijbaan gegarandeerd bij TheStudentPool.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Scoor jouw bijbaan bedrijfseconomie

Een bijbaan die goed aansluit bij de studie bedrijfseconomie is bijvoorbeeld junior financial controller bij een mkb bedrijf of multinational. Wij werken samen met verschillende bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Om de financiële bijbaan te kunnen scoren is het belangrijk dat jij op dit moment minimaal in het tweede studiejaar van een economics & business economics studie zit. Met de studie bedrijfseconomie kom je dus zeker in aanmerking. Ben je bovendien gemotiveerd, ambitieus en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan komen we graag met jou in contact om de mogelijkheden voor een bijbaan te bespreken!

Bijbaan bedrijfseconomie vacature vinden

Het is niet eenvoudig om vacatures te vinden voor bijbanen die goed aansluiten bij een bedrijfseconomie studie. TheStudentPool maakt het echter wel gemakkelijk. Je kunt kiezen tussen verschillende financiële bijbanen en diverse werkgevers. Bovendien bepaal je zelf wanneer je werkt, je kunt dit dus eenvoudig plannen naast je studieactiviteiten. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je nog te weinig kennis hebt voor de bijbaan. Met een online training stomen wij jou helemaal klaar voor jouw nieuwe functie binnen het bedrijf van jouw keuze. Zo weet je zeker dat jouw eerste stappen op de carrièreladder een succes worden!

Neem contact met mij op