LOGO TSP GROEN

Bijbaan aangiftepraktijk vind je bij TheStudentPool

Een bijbaan bij een aangiftepraktijk is een populaire keuze voor studenten die een studie  fiscaal recht, fiscale economie of finance, tax & advice volgen. Het is slim om al tijdens je studie een aansluitende bijbaan te zoeken, omdat je dan al voordat je het diploma op zak hebt de eerste stappen voor je carrière kunt zetten. Een bijbaan bij een aangiftepraktijk vinden is echter niet zo gemakkelijk. Tenzij jij je inschrijft bij TheStudentPool. Wij zijn een platform dat ambitieuze studenten en aangiftepraktijken, accountantskantoren, belastingadvieskantoren en andere financiële organisaties samenbrengt. Naast aangiftewerkzaamheden denk je ook actief mee met de adviezen richting de klant van het kantoor. Die waardevolle bijbaan bij een aangiftepraktijk heb jij zo in de pocket!

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Waarom een bijbaan bij aangiftepraktijk?

Fiscale studies zijn voornamelijk gericht op theoretische kennis. Een bijbaan die goed aansluit bij jouw studie zorgt ervoor dat je al praktische werkervaring opbouwt voordat jij de opleiding hebt afgerond. Je start eerder met je ontwikkeling tot professional dan je medestudenten, waardoor jij een beter cv hebt aan de start van je carrière. Jouw toekomstige werkgevers zien niet alleen dat jij al praktijkervaring hebt bij een aangiftepraktijk, maar herkennen in jou ook een ambitieuze student met een serieuze carrièreplanning. Bovendien bouw je aan een nuttig netwerk waar jij de rest van je werkende leven profijt van hebt.

Bijbaan aangiftepraktijk student vinden

Wij brengen je in contact met aangiftepraktijken binnen accountantskantoren of belastingadvieskantoren die gericht op zoek zijn naar gemotiveerde studenten voor hun openstaande vacatures. Er zijn wel een aantal eisen waar je aan moet voldoen. Ten eerste moet je een fiscale opleiding volgen op mbo-, hbo- of wo-niveau. Je hebt het eerst jaar afgerond en zit in het tweede jaar of hoger. Bovendien zijn wij enkel op zoek naar serieuze kandidaten die gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te halen. Tot slot blink jij uit in je communicatieve vaardigheden, kan jij goed reflecteren op je eigen handelen en sta jij open voor feedback.

Neem contact met mij op