LOGO TSP GROEN

Waarom kiezen voor bijbaan accountancy?

Waarom zou je kiezen voor een accountancy bijbaan die aansluit bij je studie in plaats van een andere bijbaan? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: omdat je dan al tijdens je studie een kickstart kunt geven aan jouw carrière. Jouw toekomstige werkgevers zien direct aan je cv dat je een ambitieuze student bent en dat je al waardevolle praktijkervaring hebt opgedaan. Wedden dat je dan een streepje voor hebt op medestudenten zonder een passende bijbaan? Bovendien werk je al direct aan een waardevol netwerk dat in de toekomst goed van pas kan komen.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Makkelijk een vacature bijbaan accountancy vinden

Veel accountancy studenten vinden het lastig om een passende bijbaan te vinden. De vacatures voor accountancy bijbanen liggen over het algemeen niet voor het oprapen. TheStudentPool biedt hierbij uitkomst. Door middel van een platform wordt er een goede match gemaakt tussen ambitieuze accountancy studenten en accountantskantoren die op zoek zijn naar jong talent. Je volgt een korte online training zodat je direct kunt beginnen bij jouw nieuwe werkgever. Vervolgens doe je praktijkervaring op tijdens het werk. Je begint dus al tijdens je studie aan jouw professionele ontwikkeling.

Bijbaan accountancy vacature bij TheStudentPool

Wil jij in aanmerking komen voor een accountancy bijbaan via TheStudentPool? Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle accountancy studenten die praktijkervaring op willen doen. Natuurlijk hanteren wij wel een aantal criteria. Zo moet je minimaal in het tweede jaar van een mbo-, hbo of wo finance opleiding zitten zoals bijvoorbeeld accountancy. Daarnaast zijn wij enkel op zoek naar ambitieuze en gemotiveerde studenten die goed kunnen communiceren en open staan voor feedback. Je moet dus leergierig zijn en jezelf continu willen ontwikkelen. Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van een accountancy bijbaan te bespreken.

Neem contact met mij op