LOGO TSP GROEN

Bijbaan accountantskantoor voor studenten

Zou het niet fantastisch zijn om alvast praktijkervaring op te doen bij een accountantskantoor terwijl je nog bezig bent met je accountancy of finance studie? Veel studenten weten niet dat zij al tijdens hun studie de eerste praktische stappen voor hun carrière kunnen zetten. Door niet zomaar een bijbaan te nemen maar bewust te kiezen voor een financiële bijbaan, geef je een kickstart aan je carrière. Met een bijbaan op een accountantskantoor op je cv ben jij jouw medestudenten op het moment van slagen al direct drie stappen voor. Jouw toekomstige werkgevers nemen namelijk graag ambitieus jong talent aan dat al over enige praktijkervaring beschikt.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Bijbaan bij accountants kantoor naast je finance studie

Nu denk je misschien dat het vinden van een studentenbaan bij een accountantskantoor moeilijk is. TheStudentPool maakt het accountancy studenten heel eenvoudig om een passende bijbaan te vinden. Op ons platform kun je kiezen tussen verschillende financiële bijbanen zoals junior assistent accountants en aangiftemedewerkers. Je komt te werken bij de beste accountantskantoren die gericht op zoek zijn naar getalenteerde studenten. Je bepaalt zelf voor welke werkgever je gaat werken en op welke tijden je beschikbaar bent. Je hebt die bijbaan bij een accountantskantoor in no time in de pocket!

Bijbaan accountantskantoor student scoren

Een bijbaan op een accountantskantoor is natuurlijk niet voor iedereen geschikt. Daarom zijn wij specifiek op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze studenten die een accountancy of finance opleiding volgen. Deze opleiding mag zowel op mbo-niveau, hbo-niveau als universitair zijn. Het is wel belangrijk dat je minimaal in het tweede collegejaar zit, zodat je al over enige basiskennis beschikt. Daarnaast moet je helder kunnen communiceren en goed kunnen reflecteren. Je hoeft nog niet over alle vakspecifieke kennis voor de functie te beschikken. Wij geven je een online training zodat je goed voorbereid aan de bijbaan begint.

Neem contact met mij op