LOGO TSP GROEN

Bijbaan administratiekantoor via TheStudentPool

Volg jij een financiële opleiding? Heb jij er dan wel eens over nagedacht om een bijbaan te zoeken die aansluit bij jouw opleiding? TheStudentPool is een platform dat werkgevers in de financiële sector zoals administratiekantoren koppelt aan talentvolle studenten die de voorkeur geven aan een waardevolle bijbaan tijdens hun studie. Je doet al praktijkervaring binnen de finance voordat jij jouw opleiding hebt afgerond. Een dergelijke bijbaan staat heel goed op je cv en geeft een kickstart aan jouw carrière.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Waarom een bijbaan bij administratie kantoor?

Kies je als finance student voor een passende bijbaan zoals bijvoorbeeld medewerker op een administratiekantoor of een bijbaan op een financiële afdeling binnen het bedrijfsleven, dan begin je al aan jouw professionele ontwikkeling voordat je jouw diploma op zak hebt. Met dit pluspunt op jouw cv heb je direct een streepje voor op de concurrentie. Een passende bijbaan zegt echter ook iets over jou als persoon. Je komt op toekomstige werkgevers over als iemand met ambitie, een gemotiveerde en leergierige student die wil werken aan zijn of haar toekomst. Bovendien werk je al tijdens je studie aan een waardevol netwerk dat in de loop van je carrière zeker van pas zal komen.

Bijbaan administratiekantoor student vinden

Het vinden van een bijbaan bij een administratiekantoor is eenvoudig. TheStudentPool werkt samen met diverse werkgevers die op zoek zijn naar enthousiaste studenten. Er zijn wel een aantal criteria waar je aan moet voldoen. Natuurlijk volg je een financiële opleiding zoals bijvoorbeeld bedrijfseconomie. Dit kan een universitaire opleiding zijn, maar ook mbo- en hbo-studenten zijn bij ons van harte welkom. Om StudentPooler te kunnen worden, zit je minimaal in het tweede collegejaar. Tot slot ben je een gemotiveerde student die zichzelf graag wil ontwikkelen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en staat open voor feedback. Hebben we een match? Neem dan direct contact met ons op!

Neem contact met mij op