LOGO TSP GROEN

Bijbaan controlepraktijk vind je bij TheStudentPool

Ben je op zoek naar een passende bijbaan naast jouw accountancy opleiding? Het is slim om een bijbaan te zoeken die goed aansluit op jouw studie, maar het kan lastig zijn om een studentenbaan te vinden. TheStudentPool biedt met een platform de oplossing. Wij matchen accountancy studenten met werkgevers binnen de financiële bedrijfswereld. Zo hebben wij al diverse succesvolle matches tussen accountancy studenten en accountantskantoren met een samenstel- en/of controlepraktijk gemaakt. Word jij ons nieuwe succesverhaal?

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Waarom bijbaan bij controlepraktijk?

Met een bijbaan binnen een controlepraktijk doe jij nuttige praktijkervaring op nog voordat jij jouw opleiding hebt afgerond. Je beschikt al over de basiskennis waarmee jij aan het werk kunt gaan, bijvoorbeeld als assistent-accountant. Bovendien volg je bij ons een specifieke online training zodat je goed bent voorbereid op de werkzaamheden. Kies je voor een bijbaan die goed aansluit op jouw studie, dan werk je actief aan een succesvolle carrièrestart. Een bijbaan binnen een controlepraktijk is een pluspunt op je cv en geeft je een voorsprong op de concurrentie bij het zoeken van een baan na je studie. Wellicht biedt de controlepraktijk waarbinnen je aan de slag gaat zelfs een mooi toekomstperspectief waarbij je kunt doorgroeien naar hogere functies.

Bijbaan controlepraktijk student vinden

Er zijn niet vaak vacatures waarin accountantskantoren met een samenstel- en/of controlepraktijk aangeven gericht op zoek te zijn naar accountancy of finance studenten. Ons platform maakt het echter eenvoudig om een bijbaan in een controlepraktijk te vinden. Je maakt kans op deze bijbaan als je een mbo, hbo of wo accountancy opleiding volgt en in het tweede collegejaar zit of hoger. Bovendien zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die goed kunnen communiceren en door een reflecterend vermogen in staat zijn om een nieuwe functie snel eigen te maken. Voldoe jij aan deze criteria? Word dan vandaag nog een StudentPooler.

Neem contact met mij op