LOGO TSP GROEN

Bijbaan finance student via TheStudentPool

Wil jij nog voordat jij jouw diploma hebt een kickstart geven aan jouw carrière? Je vindt een waardevolle bijbaan voor finance studenten eenvoudig via TheStudentPool. Ons platform zoekt een match tussen finance studenten en mkb-bedrijven waar intern op de financiele afdeling gewerkt wordt. Zo kun jij tijdens je studie al praktijkervaring op doen, bijvoorbeeld als junior controller of financieel medewerker. Een studentenbaan binnen de finance biedt echter meer dan praktijkervaring. Je bouwt al tijdens je studie aan een kostbaar netwerk en een rijk cv. Je hebt al snel een streepje voor op jouw medestudenten.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Scoor de beste finance student bijbaan

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde finance studenten die willen werken aan hun professionele ontwikkeling. Om in aanmerking te komen voor een financiële bijbaan zijn er een aantal criteria waar je aan moet voldoen. Uiteraard volg jij een studie die je opleidt voor een baan in de financiële sector. Wij hebben onder andere bijbanen voor studenten bedrijfseconomie en finance & control. De opleiding mag op mbo-, hbo- of wo-niveau zijn, maar je moet wel minimaal in het tweede leerjaar zitten. Tot slot zijn wij met name op zoek naar finance studenten die gemotiveerd en ambitieus zijn.

Ideale baan voor finance student

Voldoe je aan bovenstaande criteria? Dan kunnen wij jou zeker helpen bij het vinden van de ideale bijbaan voor jou als finance student. Natuurlijk begrijpen wij dat een bijbaan ook aan jouw specifieke eisen moet voldoen. Daarom beslis jij als StudentPooler altijd zelf bij welke werkgever en in welke functie je aan de slag gaat. De bijbaan moet natuurlijk ook goed aansluiten op jouw collegerooster. Daarom bepaal je zelf wanneer je kunt werken. Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd wat wij jou te bieden hebben? Neem dan vandaag nog contact op met TheStudentPool en vind jouw ideale bijbaan.

Neem contact met mij op