LOGO TSP GROEN

Bijbaan financieel administratief medewerker via TheStudentPool

Zou jij ook al graag praktische werkervaring op willen doen voordat jij jouw studie hebt afgerond? Dan is TheStudentPool echt iets voor jou. Op dit unieke platform wordt een match gemaakt tussen studenten van een finance & control opleiding en vacatures bij mkb-bedrijven. Zo kun je al tijdens je studie aan het werk als financieel administratief medewerker, junior controller of een andere uitdagende functie vervullen die uitstekend aansluit op jouw studie. Je geeft je carrière een kickstart nog voordat je jouw diploma in handen hebt.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Financieel administratief medewerker bijbaan

Om financieel administratief medewerker te worden bij één van de mkb bedrijven waar TheStudentPool mee samenwerkt, moet je aan een aantal criteria voldoen. Ten eerste moet je een finance & control opleiding volgen op mbo-, hbo- of wo-niveau. Dit kan bijvoorbeeld de opleiding financieel administratief medewerker zijn. Bovendien moet jij het eerste studiejaar hebben afgerond en minimaal in het tweede studiejaar zitten. Om een StudentPooler te worden zijn wij met name op zoek naar studenten die een stapje extra willen zetten. Ben jij communicatief sterk en heb je ambitie? Dan kunnen wij jou zeker helpen aan de ideale bijbaan naast jouw studie.

Bijbaan financieel administratief medewerker vacature

Een bijbaan als financieel administratief medewerker naast jouw finance & control studie, geeft jou een streepje voor op de rest. Je werkt immers al tijdens je studie aan een waardevol netwerk. Bovendien is praktische werkervaring naast alle theoretische kennis die je tijdens je opleiding vergaart een enorme pre voor toekomstige werkgevers. Als jij kunt laten zien dat jij jouw kennis succesvol hebt vertaald naar de praktijk, staat dit erg goed op jouw cv. Ben jij nieuwsgierig naar de vacatures die wij op dit moment beschikbaar hebben? Neem dan vandaag nog contact op met TheStudentPool en vind jouw ideale bijbaan!

Neem contact met mij op