LOGO TSP GROEN

Bijbaan financiële administratie via TheStudentPool

Ben je op zoek naar een nieuwe bijbaan die beter aansluit op jouw finance & control studie. Je vindt de beste financiële bijbanen via TheStudentPool. Ons platform vormt de schakel tussen finance & control studenten die op zoek zijn naar een passende bijbaan en mkb-bedrijven die plaats hebben voor nieuwe werknemers. Na de voltooiing van een kort e-learningprogramma kan jij al aan de slag bij de werkgever van jouw keuze. Zo zet je al jouw eerste carrièrestappen nog voordat jij je financiële administratie opleiding hebt afgerond!

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Vind jouw financiële administratie bijbaan

TheStudentPool werkt samen met verschillende werkgevers binnen de financiële sector. Er zijn verschillende financiële bijbanen beschikbaar zodat jij een bijbaan kunt kiezen die goed aansluit op jouw studie. Een voorbeeld van een goed passende bijbaan naast een finance & control studie is die van financieel administratief medewerker. Om in aanmerking te komen voor een studentenbaan in de financiële sector moet je op dit moment een finance & control studie volgen en minimaal in het tweede studiejaar zitten. Dit kan een studie op mbo-, hbo- of wo-niveau zijn. Bovendien ben jij een gemotiveerde en ambitieuze student die zich graag gericht wil ontwikkelen binnen de financiële sector.

Ideale bijbaan student financiële administratie

Waarom zou je kiezen voor een passende bijbaan via TheStudentPool? Allereerst geeft de praktische werkervaring niet alleen een kickstart aan je professionele ontwikkeling, maar bouw je ook al aan een waardevol netwerk. Een bijbaan die goed aansluit op jouw finance & control studie is een sterk pluspunt op jouw cv. Je zet al tijdens je studie de eerste stappen op de carrièreladder. Bovendien bepaal je bij ons zelf bij welke werkgever en in welke functie je gaat werken. Je collegerooster komt hierbij ook niet in het gedrang, je werktijden bepaal je zelf. Diverse mkb bedrijven hebben via ons al financieel medewerkers gevonden, word jij het volgende succesverhaal?

Neem contact met mij op