Iedere dag leer je op studie weer nieuwe theorie en ben je er eigenlijk wel klaar voor om deze theorie in de praktijk te gaan brengen. Een bijbaan in de richting van je toekomstige carrière is beter dan het vullen van vakken in de supermarkt, toch? Maar de grote vraag is, waar kun jij de theoretische kennis die je de afgelopen jaren hebt opgedaan flexibel naast je studie toepassen en daarnaast ook nog eens lekker mee bijverdienen?

Meet TheStudentPool!

Bij TheStudentPool zorgen we voor een kickstart van je carrière! Wij maken het voor jou mogelijk dat jij alvast ervaring op kunt doen en kennis kan maken met je toekomstige werkgever. Door in de praktijk bij verschillende mkb-accountantskantoren aan de slag te gaan, weet je ook meteen welke richting je op wilt binnen de accountancy. Het gaat in dit geval dus niet alleen om lekker geld verdienen als student met een bijbaan. Je krijgt ook meteen een goed beeld van het wereldje waar je over een paar jaar in terecht komt.

Als je nog geen praktijkervaring hebt is dat ook zeker geen probleem! Door middel van onze leermodules leer je direct ontzettend veel. Hierin komt alles aan de orde en daardoor snap jij binnen no-time hoe jij de controlewerkzaamheden op een goede manier kunt uitvoeren!

“ik heb de leermodule van the student pool doorlopen en vervolgens succesvol het project bij dubois & co. uitgevoerd! dit was een enorm leerzame periode!”
— Souhaïlla Karimi, tweedejaars accountancy student