In de afgelopen jaren zijn vele plannen, rapporten en maatregelen gepresenteerd om het vertrouwen van het maatschappelijk verkeer in het accountantsberoep te herstellen. Hierbij heeft het waarborgen van de kwaliteit en het herstellen van het vertrouwen binnen de branche de hoogste prioriteit. Alleen rijst de vraag, hoe worden deze aangescherpte kwaliteitseisen behaald als de werkdruk toeneemt en men gehinderd wordt door een enorm capaciteits- en personeelstekort?

Maak kennis met TheStudentPool!

Wij ontlasten uw kantoor en maken het daarnaast mogelijk om in contact te komen met toekomstige werknemers! Bij TheStudentPool richten wij ons op de lange termijn en streven wij naar de juiste match tussen StudentPooler en SRA-accountantskantoor. Het doel is om elkaar beter te leren kennen om zo mogelijk elkaar op vaste basis te ondersteunen.

Samen met SRA zorgen wij ervoor dat de StudentPoolers de kwaliteit leveren die u van hen mag en logischerwijs kunt verwachten. Ook wanneer u zelf weinig tijd heeft voor begeleiding bent u bij TheStudentPool aan het juiste adres. Doordat onze StudentPoolers verplicht een leermodule hebben gevolgd, reduceren wij uw begeleidingsuren in de student. Om ervoor te zorgen dat de kennis van onze StudentPooler op peil blijft, bieden wij continu extra scholing aan. Deze eendaagse opleiding, die gegeven wordt naast de studie, vindt plaats bij één van de deelnemende SRA-accountantskantoren. U kunt de leermodule(s) hosten om zo direct uw kantoor bij de StudentPoolers te profileren.

Ontvangt u graag meer informatie? Vul dan hier uw e-mailadres in.

Brochure Controlepraktijk

zet nu uw studentpoolers in tijdens de interim- en eindejaarscontrole