LOGO TSP GROEN

Is deeltijd accountancy in Amsterdam iets voor jou?

Een studie accountancy is een voltijds studie. Dit is ook nodig, want je wordt opgeleid voor een zeer verantwoordelijke functie. Toch merken veel accountancy studenten, dat er onvoldoende aansluiting is op wat je tijdens de studie leert en de dagelijkse praktijk in een accountantskantoor. Hierdoor kan het zijn dat je carrière geen vliegende start krijgt. Je moet ingewerkt worden en het is lastig om de opgedane kennis tijdens je studie toe te passen in praktijksituaties. Je leert tijdens je studie veel, maar niet hoe jouw kennis gebruikt wordt tijdens je werk. Dan zou deeltijd accountancy in Amsterdam een ideale oplossing zijn. In deeltijd werken en studeren is een uitstekende combinatie.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Hoe kun je accountancy in deeltijd in Amsterdam uitvoeren?

TheStudentPool maakt accountancy in deeltijd in Amsterdam mogelijk. Ben jij bezig met een accountancy studie en wil jij eigenlijk ook al in aan het werk in een baan die bij je studie past? Dan wordt je bij ons een StudentPooler. Wij hebben hiervoor specifieke online opleidingen samengesteld, waarin je alle kennis krijg die je nodig hebt om als beginnend assistent-accountant aan de slag te gaan. Dit zijn trainingen die op de praktijk aansluiten, zodat je de kennis van je studie wel op de juiste manier kunt toepassen. Tevens vind je bij ons de baan die bij jouw studie past en waarmee je je werk in de accountancy in deeltijd in Amsterdam kunt uitvoeren.

Vind bij TheStudentPool een deeltijd accountancy vacature in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een deeltijd accountancy vacature in Amsterdam? Bij TheStudentPool kunnen wij jou helpen. Zit jij minimaal in je tweede jaar van een HBO of WO accountancy studie? Dan krijgt je met onze constructie een deeltijdbaan in de accountancy. Daarnaast bereiden wij je optimaal voor op je nieuwe baan. Je krijgt een e-learning opleiding, die zeer nauw aansluit bij de praktijksituatie. Zo krijg jij de kans om de kennis die je tijdens je studie opdoet, zo optimaal mogelijk om te zetten naar de praktijk. Wil jij onze StudentPooler worden? Neem dan snel contact met ons op.

Neem contact met mij op