LOGO TSP GROEN

Deeltijd accountancy baan naast je finance studie

Wil jij graag praktijkervaring opdoen in een accountantskantoor tijdens je studie? Bij TheStudentPool vind je de beste startersfuncties: ideale (bij)banen voor accountancy studenten die een duale opleiding volgen of een fulltime studie en op zoek zijn naar een passende bijbaan. TheStudentPool is een platform dat studenten en werkgevers samenbrengt. Zo doe jij als accountancy student alvast waardevolle praktijkervaring op voordat je klaar bent met je studie. Dat geeft je een voorsprong bij sollicitaties op studiegenoten die een bijbaan binnen een ander vakgebied hebben gekozen.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Vacature deeltijd accountancy vinden

Vind je het lastig om een goede bijbaan te vinden naast je accountancy studie? Een bedrijf met een vacature voor deeltijd accountancy studenten is moeilijk te vinden. TheStudentPool biedt met een online platform de oplossing voor jou. De bedrijven die met ons samenwerken zijn namelijk gericht op zoek naar werkstudenten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je zonder diploma niet in aanmerking komt voor een functie. Zowel bachelor- als masters accountancy tudenten kunnen bij ons een goede match vinden. Voordat je begint bij het accountantskantoor volg je bij ons een e-learningprogramma dat je optimaal voorbereidt op het werk.

Deeltijd accountancy vacature bij TheStudentPool

Wil je in aanmerking komen voor een interessante deeltijd accountancy vacature die wordt aangeboden bij TheStudentPool? Dan schrijf je je eerst in als StudentPooler. Voor een inschrijving worden echter wel een aantal voorwaarden voor gehanteerd. Een StudentPooler is student aan een accountancy opleiding op mbo-, hbo- of wo-niveau en zit in het tweede leerjaar of hoger. Bovendien ben je ambitieus en wil je graag leren. Met jouw communicatieve vaardigheden, reflecterend vermogen en enthousiasme maak je van de match zeker een succes. Ben jij een echte StudentPooler? Schrijf je dan vandaag nog in als StudentPooler en reageer direct op jouw favoriete deeltijd accountancy vacature.

Neem contact met mij op