LOGO TSP GROEN

Duaal accountancy: werken naast je finance studie

Wil jij al tijdens je accountancy opleiding praktische werkervaring opdoen? Dan is een duale accountancy studie echt iets voor jou. Terwijl jouw opleiding zorgt voor een theoretische basis, leer je op de werkplek deze kennis te vertalen naar de praktijk. Er kunnen veel redenen zijn om te kiezen voor een duale studie. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat je niet hoeft te wachten tot het voltooien van de studie voordat je kunt gaan werken aan je carrière. Je zet vanaf de start van jouw studie de eerste stappen op de arbeidsmarkt.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Vacature duaal accountancy vinden

Bij een accountancy studie is het vinden van een goede werkplek essentieel. Het kan lastig zijn om een vacature voor een duaal accountancy praktijkplek te vinden. TheStudentPool biedt de oplossing met een platform waar accountancy studenten in contact komen met de beste accountantskantoren en andere bedrijven. Zo vind je in no time een baan die goed aansluit bij jouw studie. Het kan om diverse functies gaan zoals junior assistent accountant. afhankelijk van de inhoud van jouw studie. Om te kunnen reageren op de vacatures schrijf je je in als StudentPooler.

Duaal accountancy vacatures bij TheStudentPool

Wil je StudentPooler worden en reageren op de duaal accountancy vacatures bij TheStudentPool? Dan moet je aan een aantal criteria voldoen. Ten eerste moet je minimaal in het tweede jaar van een accountancy opleiding (mbo, hbo of wo) zitten, zoals bijvoorbeeld accountancy. Bovendien zijn wij met name op zoek naar finance studenten die ambitieus zijn en gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. We zijn dus niet zomaar op zoek naar studenten, maar zoeken naar talenten die zich willen ontplooien tot professional. Voel jij je hierdoor aangesproken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Neem contact met mij op