LOGO TSP GROEN

Scoor jouw financiële bijbaan bij TheStudentPool

Ben jij ook op zoek naar een financiële bijbaan die goed aansluit bij jouw studie? TheStudentPool matcht studenten van fiscale opleidingen met mkb accountants- en belastingadvieskantoren. Zo kan je tijdens je studie al praktische werkervaring opdoen en kennismaken met verschillende richtingen binnen de financiële sector. Je krijgt de kans om voor accountantskantoren te werken en al een netwerk op te bouwen voordat jij je diploma in huis hebt. Dat betekent een ware kickstart voor jouw carrière. TheStudentPool stoomt je met online trainingen klaar voor jouw financiële bijbaan, zodat je goed voorbereid op de werkvloer verschijnt.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Bijbaan financieel medewerker: iets voor jou?

Om StudentPooler te kunnen worden, moet je over een aantal specifieke eigenschappen beschikken. Beschik jij over een flinke portie ambitie, ben jij intrinsiek gemotiveerd, heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden en kan je goed reflecteren op jouw handelen? Volg jij bovendien een fiscale opleiding en wil jij graag werkervaring opdoen binnen de financiële sector? Dan ben jij een uitstekende kandidaat om StudentPooler te worden. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan als financieel medewerker of een baan die past bij jouw studie fiscaal recht: wij hebben altijd ruimte voor gemotiveerde kandidaten die onze pool kunnen versterken.

Bijbaan financiële sector voor mbo, hbo- en wo-studenten

TheStudentPool werkt uitsluitend samen met studenten die een mbo, hbo- of wo-opleiding volgen op het gebied van financiën of fiscaal recht. Hieronder vallen bijvoorbeeld de studies Economics en Business Economics, maar ook accountancy en fiscale economie. Het is voor ons belangrijk dat je ten minste in het tweede studiejaar van de opleiding zit. Ben jij er klaar voor om jouw eerste stappen op de werkvloer van jouw toekomst te zetten? Neem dan vandaag nog contact met ons op om jouw mogelijkheden voor een bijbaan in de financiële sector te bespreken.

Neem contact met mij op