Business is booming. Doordat de economie sterk is aangetrokken, zijn er nog meer bedrijven die ondersteuning op het fiscale vlak nodig hebben. Het resultaat van de sterke economie zijn meer OB, VPB maar ook IB aangiftes. Voorts neemt de fiscale adviesbehoefte toe bij bedrijven als gevolg van de  toenemende bedrijvigheid. Dit dient natuurlijk uitgevoerd te worden door experts, maar ook zij moeten ondersteund worden om de werkdruk aan te kunnen. Daarnaast dient óók nog meer aandacht besteedt te worden aan toenemende kwaliteitseisen. Om de aangiftes te kunnen verwerken en advieswerk te verzorgen voor uw klanten heeft u nieuwe fiscale specialisten nodig. Wilt u alvast werken met de medewerker van morgen?

Maak kennis met TheStudentPool! 

TheStudentPool heeft als doel het ontlasten van uw kantoor én daarnaast ook u in contact te brengen met potentiele werknemers. Op deze manier heeft u voordelen op de korte termijn én op de lange termijn. Door het inhuren van een StudentPooler krijgt u ten eerste het overtollige werk opgelost of het achterstallige werk weggewerkt. Daarnaast ontstaat er wellicht een klik tussen de StudentPooler en uw kantoor.

Samen met SRA zorgen wij ervoor dat de StudentPoolers de kwaliteit leveren die u van hen mag en logischerwijs kunt verwachten. Ook wanneer u zelf weinig tijd heeft voor begeleiding bent u bij TheStudentPool aan het juiste adres. Doordat onze StudentPoolers verplicht een leermodule hebben gevolgd, reduceren wij uw begeleidingsuren in de student. Om ervoor te zorgen dat de kennis van onze StudentPooler op peil blijft, bieden wij continu extra scholing aan. Deze eendaagse opleiding, die gegeven wordt naast de studie, vindt plaats bij één van de deelnemende SRA-accountantskantoren. U kunt de leermodule(s) hosten om zo direct uw kantoor bij de StudentPoolers te profileren.

Ontvangt u graag meer informatie? Vul dan hier uw e-mailadres in.

Brochure Fiscaal