LOGO TSP GROEN

Heb je wel eens nagedacht over HBO accountancy in deeltijd in Amsterdam?

Doorgaans is een HBO studie in de accountancy een voltijds studie. Je kunt er nog wel een bijbaantje naast hebben, maar meestal heeft dit geen raakvlak met de studie. Omdat er best een grote kloof zit tussen de accountancy studie en de dagelijkse praktijk in een accountantskantoor, is er behoefte aan een betere aansluiting. Dit is onder andere te bereiken met een studie HBO accountancy in deeltijd in Amsterdam. Hierbij ga je deels naar school en deels ga je aan het werk in een accountantskantoor. Hiermee breng jij jouw opgedane kennis direct in de praktijk.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Een deeltijd HBO accountancy in Amsterdam als StudentPooler

Bij TheStudentPool is het mogelijk om een deeltijd HBO accountancy in Amsterdam te volgens als StudentPooler. Dit houdt in, dat je je HBO of WO accountancy studie voortzet, maar tegelijkertijd aan de slag gaat bij een accountantskantoor. Daarnaast bieden wij je als StudentPooler online opleidingen aan, zodat je een optimale voorbereiding krijgt op je nieuwe deeltijdbaan in de accountancy. Je studie combineer je met je werk, waardoor je direct praktijkervaring opdoet. Wanneer je na je studie definitief het arbeidsproces ingaat, is de wereld achter een accountantskantoor voor jou niet nieuw meer. Je weet wat je kunt verwachten en je verwerkt jouw kennis veel beter in de praktijksituatie.

Een HBO accountancy deeltijd vacature in Amsterdam vind je bij TheStudentPool

Wil jij je zo goed mogelijk voorbereiden op een goede start van je carrière? Dit kan met een HBO accountancy deeltijd vacature in Amsterdam bij TheStudentPool. Ga aan de slag bij één van de SRA accountantskantoren en breng je kennis direct in de praktijk. Tevens volg je bij ons online trainingen om je goed voor te bereiden op de praktijksituatie. Zo kom jij niet voor verassingen te staan en ga je met plezier naar je werk én aan de studie. Wil je meer weten over hoe je StudentPooler wordt? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer.

Neem contact met mij op