LOGO TSP GROEN

Word junior aangiftemedewerker bij TheStudentPool

Wil jij al tijdens je fiscale of accountancy studie serieuze stappen zetten op de arbeidsmarkt? Dat is een slimme zet, want door nu al praktijkervaring op te doen, creëer je een voorsprong op je medestudenten. TheStudentPool vormt een schakel tussen ambitieuze accountancy studenten die op zoek zijn naar een bijbaan die goed bij hun studie past en succesvolle bedrijven die op zoek zijn naar werkstudenten. Zo vind jij eenvoudige een bijbaan waar jij de geleerde theorie in de praktijk kunt brengen, bijvoorbeeld als junior aangiftemedewerker op een accountantskantoor of belastingadvieskantoor.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Vacature junior aangifte medewerker vinden

Het kan lastig zijn om een accountantskantoor en/of belastingadvieskantoor te vinden dat studenten een kans geeft wanneer zij een vacature junior aangiftemedewerker open hebben staan. De bedrijven waar TheStudentPool mee samenwerkt weet echter dat wij enkel enthousiaste en ambitieuze studenten aan hen voorstellen. Je wordt dan ook niet zomaar een StudentPooler. Uiteraard volg jij een fiscale studie zoals fiscaal recht, fiscale economie of Finance, Tax & advice  zodat je over enige basiskennis beschikt. Deze opleiding is universitair, op mbo- of hbo-niveau en jij zit minimaal in het tweede collegejaar. Jij bent een gemotiveerde student die zich graag wil ontwikkelen en altijd 100% inzet toont. Herken jij jezelf in deze profielschets? Schrijf je dan nu in als StudentPooler en reageer op de vacature junior aangiftemedewerker van jouw keuze.

Junior aangiftemedewerker vacature voor studenten

Bedrijven die met ons samenwerken zijn nadrukkelijk op zoek naar werkstudenten met een fiscale achtergrond. Zij weten namelijk dat onze StudentPoolers talentvol zijn en altijd het beste uit zichzelf willen halen. Om jou optimaal voor te bereiden op jouw bijbaan als junior aangiftemedewerker, volg je bij ons een online training. Je bepaalt zelf voor welk bedrijf je wilt werken. We begrijpen ook dat jouw studie op nummer 1 staat, je kunt daarom zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken. Zo voorkom je een overlap met jouw lesrooster.

Neem contact met mij op