LOGO TSP GROEN

Word junior assistent accountant naast je finance studie

Heb jij er wel eens aan gedacht om nu al een bijbaan te zoeken die goed aansluit op jouw finance studie? Het is eigenlijk zonde om te wachten totdat je het diploma op zak hebt, je kunt nu al de eerste stappen zetten op jouw carrièreladder. TheStudentPool is een online platform dat jou als accountancy student in contact brengt met bedrijven die gericht op zoek zijn naar een werkstudent. Schrijf je in als StudentPooler en doe je eerste praktijkervaring op als junior assistent accountant of financieel administratief medewerker.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Vacature junior assistent accountant voor studenten

Het is slim om de theorie die je leert binnen jouw opleiding direct te vertalen naar de praktijk. Het is echter niet zo eenvoudig om een vacature junior assistent accountant te vinden die ook open staat voor accountancy studenten. Als StudentPooler kun je echter reageren op diverse studentenbanen bij verschillende werkgevers. Voor welke financiële bijbaan jij in aanmerking komt, is afhankelijk van jouw accountancy opleiding, jouw wensen en het aanbod van de accountantskantoren. Als jij aan onze criteria voldoet, kunnen we jou zeker helpen bij het vinden van de ideale bijbaan naast jouw studie.

Vind jouw junior assistent accountant vacature bij TheStudentPool

Niet iedere student kan StudentPooler worden, daar zijn enkele voorwaarden aan verbonden. Ten eerste zijn onze vacatures alleen beschikbaar voor studenten die in het tweede jaar of hoger van een accountancy opleiding (mbo/hbo/wo) zitten. Bovendien zijn wij op zoek naar studenten die zich volledig in willen zetten voor hun professionele ontwikkeling op de werkvloer. Dat betekent onder andere dat je een serieuze ambitie koestert, goed kunt reflecteren en helder kunt communiceren. Herken jij in jezelf een goede StudentPooler? Schrijf je dan direct in en reageer op de junior assistent accountant vacature van jouw keuze.

Neem contact met mij op