TheStudentPool biedt nu ook fiscale dienstverlening aan voor de fiscale afdeling binnen uw kantoor!

Heeft uw kantoor een fiscale afdeling? Kunt u lastig goed geschoolde Young Professionals vinden en kunt u wel wat extra ondersteuning bij het opstellen van uw VPB of OB aangiftes gebruiken?

Maak kennis met onze StudentPoolers, gericht op fiscale dienstverlening!

Fiscale dienstverlening

Business is booming. Doordat de economie sterk is aangetrokken, zijn er nog meer bedrijven die ondersteuning op het fiscale vlak nodig hebben. Het resultaat van de sterke economie zijn meer OB, VPB maar ook IB aangiftes. Voorts neemt de fiscale adviesbehoefte toe bij bedrijven als gevolg van de  toenemende bedrijvigheid. Dit dient natuurlijk uitgevoerd te worden door experts, maar ook zij moeten ondersteund worden om de werkdruk aan te kunnen. Daarnaast dient óók nog meer aandacht besteedt te worden aan toenemende kwaliteitseisen. Om de aangiftes te kunnen verwerken en advieswerk te verzorgen voor uw klanten heeft u nieuwe fiscale specialisten nodig. Wilt u alvast werken met de medewerker van morgen? TheStudentPool helpt u hier graag bij!

SRA-accountantskantoren

Naast ondersteuning op het gebied van samenstel- en controlewerkzaamheden biedt TheStudentPool nu ook ondersteuning gericht op het fiscale aspect aan. Hierdoor worden StudentPoolers bekend gemaakt met het hele facet aan diensten binnen de fiscale dienstverlening. Het is voor SRA-accountantskantoren nu mogelijk om de StudentPoolers binnen de gehele organisatie in te zetten. Extra kosten? Nee! De uitbreiding in onze dienstverlening is onderdeel van het abonnement.

Accountancy student

Leermodule

Heeft u weinig tijd voor begeleiding van een medewerker? Dan bent u bij TheStudentPool aan het juiste adres. Samen met SRA zorgen wij ervoor dat onze StudentPoolers de kwaliteit leveren die u van hen mag en kunt verwachten.

In samenwerking met SRA is voor het uitvoeren van fiscale werkzaamheden een specifieke leermodule ontwikkeld. Deze leermodule is een verplicht onderdeel voordat de StudentPoolers fiscale werkzaamheden bij een SRA-accountantskantoor mogen uitvoeren. De leermodule richt zich specifiek op werkzaamheden die een student als junior belastingadviseur gaat uitvoeren voor een klant. De leermodule is praktisch ingestoken en wordt door Albert van Deel gedoceerd. Middels verschillende casussen wordt de basis vande fiscale werkzaamheden aan de studenten bijgebracht.

De leermodule richt zich op:

  • VPB, OB en IB aangiftes
  • Systeemkennis
  • Elektronische dossiervorming

Heeft u behoefte aan goed opgeleide young professionals met een lange termijn visie? Meld u dan nu aan of neem contact met ons op.