LOGO TSP GROEN

Junior belastingadviseur word je via TheStudentPool

Ben jij een fiscale student en wil je al tijdens je studie werken aan je carrière? Zoek dan een serieuze bijbaan en solliciteer bijvoorbeeld naar de functie van junior belastingadviseur. Niet veel studenten weten dat je een dergelijke bijbaan al voor het afronden van je studie kunt krijgen. TheStudentPool brengt je echter als fiscale student eenvoudig in contact met belastingadvieskantoren en accountantskantoren die gericht op zoek zijn naar werkstudenten. Zo doe jij al praktijkervaring op voordat je jouw diploma op zak hebt! Dat geeft je zeker een grote voorsprong op je medestudenten.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Vacature junior belastingadviseur: de ideale bijbaan

De ideale bijbaan is een baan die inhoudelijk perfect aansluit op je studie. Volg je een fiscale opleiding dan kan je bijvoorbeeld op zoek gaan naar vacatures voor de functie van junior belastingadviseur. Als StudentPooler kun je solliciteren op bijbanen bij topbedrijven. Je bepaalt zelf bij welk bedrijf je wilt werken en welke functie je ambieert. Bovendien wordt er rekening gehouden met je lesrooster. Je geeft zelf aan wanneer jij beschikbaar bent om te werken. Een financiële bijbaan via TheStudentPool is dus zowel inhoudelijk als praktisch gezien ideaal.

Junior belastingadviseur vacature vinden

Bij TheStudentPool zijn de belastingadvieskantoren en andere bedrijven gericht op zoek naar fiscale werkstudenten. Om een StudentPooler te kunnen worden, moet je wel binnen ons profiel passen. Zo moet je minimaal in het tweede jaar van een fiscale opleiding (mbo/hbo/wo) zitten zoals fiscaal recht of finance tax & advice. Een echte StudentPooler is bovendien een ambitieuze student die zich 100% inzet voor het bedrijf en alles in het werk zet om zich te ontwikkelen tot een fiscale professional. Ben jij de StudentPooler die wij zoeken? Schrijf je dan nu in bij TheStudentPool en solliciteer op die junior belastingadviseur vacature!

Neem contact met mij op