LOGO TSP GROEN

Junior fiscalist: ideale bijbaan voor finance studenten

Heb jij er weleens aan gedacht dat een bijbaan die aansluit op jouw studie een kickstart kan zijn voor jouw carrière? Waarom zou je wachten met het zetten van serieuze stappen op de arbeidsmarkt totdat je jouw fiscaal recht opleiding hebt afgerond? TheStudentPool brengt jou als fiscale student in contact met topbedrijven die op zoek zijn naar werkstudenten. Schrijf je vandaag nog in als StudentPooler en scoor een passende bijbaan, bijvoorbeeld als junior fiscalist bij een accountantskantoor of belastingadvieskantoor. Een passende bijbaan staat niet alleen goed op je cv, je houdt er vaak ook nog eens een waardevol netwerk aan over.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Vacature junior fiscalist vinden

Het kan lastig zijn om een vacature voor een junior fiscalist te vinden die open staat voor studenten die nog bezig zijn met hun opleiding. TheStudentPool vormt de schakel tussen ambitieuze fiscale studenten en accountantskantoren en belastingadvieskatoren die gericht zoeken naar werkstudenten voor hun openstaande functies. Ben je minimaal tweedejaars student aan een fiscale opleiding op mbo-, hbo- of wo-niveau, dan beschik je over voldoende basiskennis voor de functie. Bovendien volg je bij ons een online training zodat je perfect bent voorbereid op jouw eerste werkdag.

Junior fiscalist vacature bij TheStudentPool

Waarom zou je als fiscale student op een junior fiscalist vacature bij TheStudentPool solliciteren? Bij ons bepaal je als StudentPooler voor welke functies je in aanmerking wilt komen, bij welke bedrijven je wilt werken en wanneer je buiten jouw lestijden om beschikbaar bent. Je kunt dus rekenen op een zekere flexibiliteit. Wij verwachten van jou dat jij je maximaal inzet om jezelf te ontwikkelen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent gemotiveerd om nieuwe taken eigen te maken en kunt goed reflecteren op jouw handelen. Spreekt dit je aan? Schrijf je dan vandaag nog in als StudentPooler en word al tijdens jouw studie junior fiscalist.

Neem contact met mij op