LOGO TSP GROEN

Vind direct de beste NBA vacatures

Steeds meer finance studenten willen al tijdens hun studie praktijkervaring opdoen bij een accountantskantoor. En dat is niet zo gek, want met een accountantskantoor op je cv maak je een goede indruk bij potentiële werkgevers. Startersfuncties bij accountantskantoren die zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) zijn daarbij erg populair. Maar waar vind je NBA vacatures waarvoor je als finance of accountancy student in aanmerking komt? Je vindt direct de beste NBA vacatures voor finance studenten bij TheStudentPool. Schrijf je vandaag nog in en scoor jouw waardevolle bijbaan.

01
Ik wil meer informatie
Spreekt het initiatief van TheStudentPool u aan? Wij zetten graag de voordelen van TheStudentPool aan u uiteen. Laat uw gegevens achter en laat u terugbellen.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Vacatures NBA voor finance studenten

TheStudentPool is een online platform waarbij NBA-accountantskantoren en andere financiële instellingen die gericht op zoek zijn naar werkstudenten in contact kunnen komen met ambitieuze, talentvolle finance of accountacy studenten. Je vindt hier onder andere vacatures voor junior assistent accountants en andere startersfuncties die zeer geschikt zijn als bijbaan. Finance of accountancy studenten beschikken meestal al over de nodige basiskennis om de taken die bij een dergelijke functie komen kijken uit te voeren. Je krijgt echter ook altijd een online training die je volledig voorbereidt op jouw nieuwe baan. Om te kunnen solliciteren op vacatures bij NBA-accountantskantoren, moet je ingeschreven staan als StudentPooler.

Vacatures NBA-accountantskantoren bij TheStudentPool

Bij TheStudentPool vind je een groot aantal vacatures voor werkstudenten bij gerenommeerde NBA-accountantskantoren. Deze vacatures zijn alleen beschikbaar voor StudentPoolers. Om StudentPooler te worden moet je minimaal een tweedejaars student zijn aan een mbo, hbo of wo accountancy opleiding volgen zoals accountancy, bedrifseconomie, finance & control of accounting & control. Bovendien moet je ambitieus zijn en serieus willen werken aan je professionele ontwikkeling. Wij zijn namelijk enkel op zoek naar studenten die zich met veel enthousiasme willen inzetten voor hun financiële bijbaan. Denk je dat jij een goede StudentPooler bent? Schrijf je dan vandaag nog in en reageer direct op onze interessante vacatures van NBA-accountantskantoren.

Neem contact met mij op