LOGO TSP GROEN

Solliciteer nu op de beste RB vacatures voor studenten

Wil jij als fiscale student al tijdens je studie praktijkervaring opdoen? Dat is een slimme keuze, door nu alvast te gaan werken binnen jouw vakgebied zal jij je sneller ontwikkelen tot een professional. Een bijbaan die goed aansluit bij jouw fiscale studie biedt je veel mogelijkheden voor je carrière. Bij TheStudentPool maak je onder andere kennis met belastingadvieskantoren die ingeschreven staan bij het Register Belastingadviseur (RB). Deze RB vacatures zijn zeer populair onder fiscale studenten, reageer bijvoorbeeld op een vacature voor junior belastingadviseur en geef je carrière een kickstart!

01
Ik wil meer informatie
Spreekt het initiatief van TheStudentPool u aan? Wij zetten graag de voordelen van TheStudentPool aan u uiteen. Laat uw gegevens achter en laat u terugbellen.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Online vacatures RB voor studenten vinden

Veel studenten vinden het lastig om online vacatures RB te vinden waar je als student op kunt reageren. De meeste belastingadvieskantoren vragen immers om een afgeronde fiscale opleiding. De bedrijven die een vacature hebben geplaatst op TheStudentPool zien echter wel de meerwaarde van gemotiveerde, ambitieuze studenten en zijn gericht op zoek naar een werkstudent. Na een korte online training kun je bij een RB-kantoor de geleerde theorie omzetten in de praktijk. Veel aspecten van het vak leer je immers op de werkvloer. Een RB-kantoor op je cv vormt dan ook altijd een pluspunt bij toekomstige sollicitaties.

Vacatures RB-kantoren bij TheStudentPool

Ben je nieuwsgierig naar de vacatures bij RB-kantoren die TheStudentPool beschikbaar heeft? Schrijf je dan in als StudentPooler zodat je direct kunt solliciteren. Maar let op: niet iedere student kan een StudentPooler worden. Ben jij ambitieus en wil jij je voor 100% inzetten voor jouw professionele ontwikkeling? Kun jij helder communiceren en sta je open voor feedback? Zit je bovendien minimaal in het tweede jaar van een finance opleiding op mbo-, hbo- of universitair niveau? Dan ben jij de StudentPooler die wij zoeken. Schrijf je direct in zodat je kunt reageren op onze populaire RB vacatures.

Neem contact met mij op