Het samenstellen van een jaarrekening geeft inzicht in de financiële situatie van een bedrijf. Door het samenstellen van een jaarrekening krijg je inzicht in het reilen en zeilen van een organisatie. Om uiteindelijk tot een jaarrekening te komen moeten eerst diverse administratieve handelingen worden verricht. Is dat alles? Nee! Samenstel is veel meer dan het inboeken van een administratie en het maken van een jaarrekening. Uiteindelijk draait het om het adviseren en ondersteunen van de klant. Past dit bij jou en wil je graag jouw theoretische kennis in de praktijk brengen en ook nog eens lekker verdienen met de ultieme bijbaan?  

Meet TheStudentPool!

Bij TheStudentPool zorgen we ervoor dat jij je theoretische kennis binnen de praktijk kunt gaan toepassen. Met deze bijbaan krijg je de mogelijkheid om jezelf écht te ontwikkelen, kom je meer te weten waar jouw sterke punten en ontwikkelpunten liggen. Wellicht maak je ook nog eens kennis met jouw toekomstig werkgever. Wij zorgen voor een kickstart van je carrière! Door middel van onze specifieke leermodule snap jij binnen no time hoe de theorie in de praktijk wordt toegepast.

“ik heb de leermodule van the student pool doorlopen en vervolgens succesvol het project bij dubois & co. uitgevoerd! dit was een enorm leerzame periode!”
— Souhaïlla Karimi, tweedejaars accountancy student