Diverse maatregelen om de kwaliteit binnen de accountancybranche aan te scherpen hebben ervoor gezorgd dat de algehele druk binnen de samenstelpraktijk is toegenomen.  Naast het opstellen van jaarrapporten wordt het steeds drukker tijdens de btw-maanden en nemen ook de adviesvraagstukken toe. Zijn samenstelwerkzaamheden uw core business? Kunt u lastig goed geschoold personeel vinden en kunt u wel wat extra handjes gebruiken?

Maak dan kennis met TheStudentPool!

Bij TheStudentPool zorgen wij ervoor dat de werkdruk binnen uw kantoor wordt gereduceerd. Daarnaast maken we het mogelijk om in contact te komen met de werknemer van de toekomst. TheStudentPool richt zich op langdurige samenwerkingen tussen StudentPooler en mkb-accountantskantoren, onze insteek zijn geen tijdelijke oplossingen.

Samen met Full Finance en SRA zorgen wij ervoor dat onze StudentPoolers de kwaliteit leveren die u van hen mag en kunt verwachten. Ook wanneer u zelf weinig tijd heeft voor begeleiding bent u bij TheStudentPool aan het juiste adres. Doordat onze StudentPoolers verplicht een leermodule hebben gevolgd, reduceren wij uw begeleidingsuren in de student. Om ervoor te zorgen dat de kennis van onze StudentPooler op peil blijft, bieden wij continu extra scholing aan.

Ontvangt u graag meer informatie? Vraag dan hier een brochure aan.

Brochure Samenstelpraktijk

zet nu uw studentpooler in tijdens de btw-maanden en het opstellen van het jaarrapport