LOGO TSP GROEN

Moet jij een scriptie accountancy schrijven?

Het schrijven van een scriptie accountancy, behoort tot het afsluitende deel van je opleiding accountancy. Dit doe je meestal tijdens een afstudeerstage, zodat je werkervaring combineert met praktijkervaring. In de meeste gevallen wordt er een specifiek onderwerp voor de scriptie gekozen, waarbij je onderzoek uitvoert tijdens de werksituatie in het bedrijf waar je loopt voor je afstudeerstage. Een scriptie is niet alleen voor jouw interessant, ook zeker voor het bedrijf. Om je scriptie accountancy zo goed mogelijk te schrijven, zul je ook de nodige praktijkervaring moeten opdoen. Zo wordt jouw scriptie niet enkel een theoretisch verhaal. Dit kan lastiger zijn dan je denkt. Je hebt immers enkel theoretische ervaring opgedaan en je komt alleen tijdens je afstudeerstage in aanraking met de praktijk.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Een accountancy scriptie schrijven met praktijkervaring

Wil jij een accountancy scriptie schrijven tijdens je praktijkervaring bij een accountantskantoor? Je zult ervaren dat de praktijk volledig anders is dan het studentenleven. Je kunt ook niet enkel bezig zijn met je accountancy scriptie schrijven, je moet meewerken in het bedrijf. Je moet kunnen samenwerken met je nieuwe collega´s, maar ook zelfstandig taken kunnen uitvoeren. Theoretisch kan het goed zitten, maar hoe presteer je in de praktijk? Als jij hier tegenop ziet of moeite hebt om de geleerde theoretische stof in de praktijk in te zetten, meld je dan aan bij TheStudentPool. Wij matchen jou met een accountantskantoor en je krijgt door middel van een digitale opleiding een grondig voorbereiding. De stap naar de praktijk is dan helemaal niet zo groot meer.

TheStudentPool zorgt dat succesvol een scriptie schrijven accountancy mogelijk is

In samenwerking met partners als Full Finance en SRA, heeft TheStudentPool de perfecte methode ontwikkeld voor studenten om goed getraind aan je praktijkervaring te beginnen. Wij koppelen je aan een SRA accountant en ondertussen volg je het door Full Finance ontwikkelde e-learning traject. Hier leer de basisbeginselen van de praktijksituatie, die je niet leert tijdens je accountancy studie. Succesvol een scriptie schrijven accountancy is dan mogelijk en tegelijkertijd wordt je onderdeel van het bedrijf en leer je de fijne kneepjes van het vak van je collega´s. Als je interesse hebt, vul het online formulier in, dan nemen wij snel contact met je op.

Neem contact met mij op