De dienstverlening van TheStudentPool is exclusief voor accountantskantoren die aangesloten zijn bij SRA. TheStudentPool heeft samen met SRA diverse opleidingen ontwikkeld welke zich richten op het gebied van samenstel- en de controlepraktijk. Deze opleidingen zijn praktisch opgebouwd en zijn gericht op het niveau van een beginnend assistent-accountant. Door deze leermodules worden toekomstige medewerkers direct voorbereid op de werkzaamheden die zij in de praktijk gaan uitvoeren. Daarnaast worden zij direct bekend gemaakt met SRA-content en de meest voorkomende softwarepakketten die gebruikt worden binnen de SRA-accountantskantoren.

Logo SRA

SRA is een netwerkorganisatie op het gebied van accountants en accountantskantoren. Er zijn 370 zelfstandig accountantskantoren aangesloten bij SRA met maar liefst 900 vestigingen in heel Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt de netwerkorganisatie de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door bundeling van kennis en ervaring kunnen de kantoren die aangesloten zijn bij SRA, ondernemers optimaal helpen en adviseren.

"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA.