LOGO TSP GROEN

Vind de beste SRA vacatures

Ben je op zoek naar een bijbaan die inhoudelijk goed aansluit op jouw finance of accountancy studie? Dan ben je vast en zeker geïnteresseerd in SRA vacatures. Een bijbaan bij één van de mkb-accountantskantoren van de Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten (SRA) op je cv tijdens je studietijd maakt zeker indruk bij toekomstige werkgevers. Maar waar vind je SRA vacatures die openstaan voor studenten? TheStudentPool brengt jou in contact met SRA accountantskantoren die gericht op zoek zijn naar finance, accountancy en fiscale werkstudenten.

01
Ik wil meer informatie
Spreekt het initiatief van TheStudentPool u aan? Wij zetten graag de voordelen van TheStudentPool aan u uiteen. Laat uw gegevens achter en laat u terugbellen.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Vacatures SRA voor studenten

Waarom zou je wachten met solliciteren totdat je een diploma hebt? Ook wanneer je nog bezig bent met een finance of accountancy opleiding kan je reageren op vacatures SRA en je eerste serieuze stappen op de arbeidsmarkt zetten. Doe je praktische werkervaring op bij een SRA-kantoor, dan heb je zeker een streepje voor op jouw medestudenten die er niet voor kiezen om een passende bijbaan te zoeken. Bovendien is het erg handig om al tijdens je studie een waardevol netwerk op te bouwen, niet alleen op de hogeschool of universiteit, maar ook op een werkplek. Van een goed netwerk kan jij je werkzame leven lang profijt hebben.

Vacatures SRA-kantoren bij TheStudentPool

Bij TheStudentPool vind je een groot aantal vacatures bij SRA-kantoren voor finance, accountancy en fiscale studenten. Om hierop te kunnen reageren, moet je jezelf eerst aanmelden als StudentPooler. Niet iedereen kan zich inschrijven, er gelden een aantal voorwaarden. De eerste voorwaarde is dat je een finance, accountancy of fiscale student bent (mbo/hbo/wo). Ten tweede moet je het eerste leerjaar hebben afgerond. Tot slot vragen we ook wat van jou als persoon. Wij zijn namelijk enkel op zoek naar ambitieuze studenten die met enthousiasme willen werken aan hun professionele ontwikkeling. Heb jij het in je? Schrijf je dan direct in als StudentPooler en reageer op onze interessante vacatures bij SRA-kantoren.

Neem contact met mij op