LOGO TSP GROEN

Loop met succes stage in de accountancy in Rotterdam

Bij een HBO of WO studie accountancy, zul je ter afsluiting ook een stage in de accountancy in Rotterdam moeten volgen. De kennis die jij de afgelopen jaren hebt opgedaan tijdens je studie, moet je tijdens je stage toepassen. Je zult merken, dat je dit niet zomaar even doet. Er kan een wereld van verschil zitten tussen de theorie die je tijdens je studie leert en hoe je de kennis in de praktijk toepast. Tijdens je studie wordt je theoretisch goed opgeleid, maar niet hoe het er in de accountancy in de dagelijkse praktijk aan toegaat. Dit is wel het geval als je StudentPooler wordt.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Hoe verloopt je accountancy stage in Rotterdam als StudentPooler?

Wanneer je TheStudentPool in de arm neemt, dan loopt je accountancy stage in Rotterdam gesmeerd. Wat houdt het in om StudentPooler te zijn? TheStudentPool werkt samen met de partners Full Finance en SRA. Samen hebben wij een traject ontwikkeld, waarbij je als StudentPooler in dienst treedt bij één van SRA aangesloten accountantskantoren en tegelijkertijd krijg je een gedegen opleiding door middel van e-learning. Hiermee krijg je een gedegen voorbereiding op je toekomstige werkzaamheden. Uiteraard is de kennis die je opdoet bij je HBO of WO accountancy studie hierbij goed in te passen. Op deze manier verloopt jouw accountancy stage in Rotterdam zeker succesvol, want jij bent inmiddels volledig voorbereid op je toekomst.

Met TheStudentPool een stage in de accountancy lopen in Rotterdam

Wil jij een stage in de accountancy lopen in Rotterdam? Als StudentPooler krijg je bij TheStudentPool veel meer. Mede doordat wijzelf ervaren hebben hoe ver de theorie en de praktijk in de accountancy soms van elkaar afstaan, hebben wij met onze partners een uniek concept bedacht. Door middel van onze opleidingen, wordt jij als startend financieel talent klaargestoomd om aan de slag te gaan bij een SRA accountant. Niet alleen rond jij zo succesvol je stage af, je start direct je carrière met een goede combinatie tussen opleiding en de praktijk. Wil jij ook StudentPooler worden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met mij op