LOGO TSP GROEN

Wil jij een stage in de accountancy in Utrecht volgen?

Wanneer jij een HBO of WO studie in de accountancy volgt, dan wordt er vooral op de theorie gefocust. Bij accountancy is dit uiteraard ook nodig, want er wordt een grote kennis van je verwacht. Maar er wordt meer van je gevraagd. Niet alleen theoretische kennis is nodig. Ook kennis uit de praktijk is belangrijk, zodat je situaties beter kunt beoordelen. Een afsluitend onderdeel van je studie en om je alvast te laten wennen aan de praktijksituatie, is een stage accountancy in Utrecht. Tijdens de stage doe je een allereerste werkervaring op en wordt er van je verwacht dat je de theorie in de praktijk brengt.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Een accountancy stage in Utrecht met een mooi start van je carrière

Veel accountancy studenten komen erachter, dat ze niet zo goed voorbereid zijn op de praktijksituatie. Theoretisch kennis is er wel, maar het toepassen is minder gemakkelijk. Met een accountancy stage in Utrecht leer je dit al een beetje, maar een stage is tijdelijk. Wil jij studeren en tegelijkertijd je carrière starten? Als StudentPooler bij TheStudentPool, doe jij naast je studie, praktische werkervaring op in de accountancy. Wij bieden je een praktische opleiding aan op het gebied van aangifte- samenstel- of controlepraktijk. Met deze opgestelde digitale opleiding, wordt je klaargestoomd op de werkzaamheden die jij straks in de praktijk moet uitvoeren.

Als StudentPooler een stage accountancy lopen in Utrecht

De praktische opleiding in combinatie met een leuke werkgever in de accountancy, is niet alleen een droomstart voor je carrière, het is ook een manier om een stage accountancy te lopen in Utrecht. Samen met onze partners, biedt TheStudentPool de mogelijkheid om je theoretische kennis direct in de praktijk uit te voeren. Je zult zien dat je sneller in jouw functie groeit en je werkgever zal dit waarderen. Wil je meer weten over onze methode? Neem dan gerust contact met ons op, dan leggen wij je alles uit.

Neem contact met mij op