LOGO TSP GROEN

Ben jij op zoek naar een stage op fiscaal gebied?

Het kan lastig zijn om een goede stageplek te vinden, als jij een studie doet op fiscaal gebied. Welk bedrijf kan jou de werkervaring geven die je nodig hebt om je studie goed af te ronden en straks een mooie start van je carrière te maken? Bij TheStudentPool werken we samen met een groot aantal bedrijven die graag met jou gaan samenwerken. Professionele bedrijven waar mensen worden gezocht die enthousiast zijn, kennis van zaken hebben en die zich helemaal in willen zetten om van hun stage een succes te maken. We gaan graag samen met jou op zoek naar die plek die het beste bij je past. Daarbij helpen we je ook graag met je afstudeerscriptie op fiscaal gebied.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Een afstudeerstage op fiscaal gebied

Als jij je inschrijft bij ons, dan gaan we eerst eens met jou bekijken wat je wensen en competenties zijn. Aan de hand hiervan proberen we de perfecte match te maken tussen jou en een stagebedrijf waar enthousiaste studenten worden gezocht. Op deze manier kun jij die werkervaring opdoen die je nodig hebt om verder te komen. We hebben een ruim aanbod aan accountancy- en belastingkantoren waar mensen worden gezocht. Hier kun jij een keuze uit maken. Je kunt je heel eenvoudig bij ons aanmelden via onze website. Bij ons vind je daarbij niet alleen een stage op fiscaal gebied, we hebben in onze online omgeving ook nog trainingen staan waarmee je nog meer stappen kunt nemen.

Op zoek naar een afstudeerstage op fiscaal gebied

Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte stageplek. Dit is een waardevolle ervaring die je nodig hebt om nog verder te komen in je carriere. Daarbij helpen we je ook graag met je afstudeerscriptie op fiscaal gebied. We hebben hier veel ervaring mee en bekijken graag samen met jou hoe jij je onderwerp het beste kunt omschrijven, hoe jij je scriptie het beste indeelt en hoe je dit allemaal zo goed mogelijk uitwerkt. Alles om ervoor te zorgen dat jij je studie perfect af kunt ronden en klaar bent voor de stap naar het werkende leven!

Neem contact met mij op