LOGO TSP GROEN

Rond je stageopdracht in de accountancy in een prettige werkomgeving af

Wanneer jij tijdens je studie accountancy toe bent aan je stageopdracht in de accountancy, dan houdt dit in, dat je binnenkort afstudeert. Dit is spannend, want de volgende stap is het begeven in de praktijkwereld van de accountancy en daadwerkelijk je carrière starten. Met een stageopdracht in de accountancy, krijg je een voorproefje hoe het is om in het vaste gareel van een werkdag te zitten. Daarnaast voer je voor het eerst de geleerde theorie uit in de praktijk. Althans, dat is de bedoeling. Voor veel studenten is dit lastig. Zij komen er tijdens hun stageopdracht achter, dat ze helemaal niet zijn voorbereid op de dagelijkse praktijk van een accountancy omgeving.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Een accountancy stageopdracht is de springplank naar je verdere carrière

Valt een accountancy stageopdracht jou ook tegen doordat er nauwelijks tot geen aansluiting is tussen theorie en praktijk? Natuurlijk kun jij je geleerde kennis inzetten, maar de wijze waarop is nagenoeg nooit onderdeel van de studie accountancy. Om je carrière na je studie een vliegende start te geven, zou je eigenlijk je studie moeten combineren met werkervaring in de accountancy. TheStudentPool maakt dit voor jou mogelijk. Welke werkgever in de accountancy lijkt jou aantrekkelijk om te werken? Wanneer dit een bij de SRA aangesloten werkgever is, dan is dit wellicht te regelen. SRA is namelijk onze partner die onze studenten koppelt met een MKB accountantskantoor. Daarnaast volg je bij ons een e-learning opleiding, zodat je absoluut voorbereid bent en je niet voor verrassingen meer komt te staan als je begint met werken.

TheStudentPool maakt een stageopdracht schrijven in de accountancy mogelijk

Moet jij nog een stageopdracht schrijven in de accountancy en wil jij ook de praktijk- en theoriemethode van TheStudentPool volgen? Door bij ons een StudentPooler te worden, sla je diverse vliegen in één klap. Je voert je stageopdracht uit, je bereidt je voor op de praktijksituatie en je start je carrière direct op hoog niveau bij een accountantskantoor. Wij bieden de ideale combinatie tussen leren en werken op HBO en WO niveau in de accountancy. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met mij op