01
Meld je aan
Meld je aan via het platform en zet de eerste stap richting jouw professionele carrière!
02
Telefonische intake
Na je aanmelding nemen wij telefonisch contact met je op. Je kan vervolgens je wensen voor jouw ultieme bijbaan en bedrijf vastleggen.
03
Kennismakingsgesprek
Is er een bedrijf dat voldoet aan jouw wensen? Dan plannen wij een online kennismakingsgesprek met je in om jou verder te leren kennen. Voorafgaand maak je een assessment zodat we jouw beweegredenen nog beter in kaart brengen om vervolgens hierover het gesprek aan te gaan.
04
Vervolggesprek
Nadat je het kennismakingsgesprek succesvol hebt doorlopen, wordt er een vervolggesprek ingepland. Hierbij gaan we verder de diepte in over jou als persoon.
05
E-learning basics
Zodra je het vervolggesprek succesvol hebt afgerond krijg je toegang tot onze online opleidingen waarmee je informatie krijgt die je helpt bij het kennismakingsgesprek bij het bedrijf!
06
Kennismaking bedrijf
Zoek, vind en schrijf je in voor een project bij een accountants- of belastingadvieskantoor dat aansluit bij jouw wensen.

Je gaat goed voorbereid op gesprek met het bedrijf waarmee jij een match bent.
07
E-learning specialisatie
Ga je aan de slag bij het bedrijf en is het zeker op welke afdeling? Dan krijg je toegang tot die specifieke praktische kant van controle-, fiscale- of samenstelwerkzaamheden zodat je dit onder de knie hebt voordat je begint! Rond je de leermodule(s) met succes af? Dan ontvang je een SRA-certificaat
08
Uitvoeren
Ga aan de slag en werk aan je toekomst bij het kantoor dat aansluit op jouw wensen!
09
Reviewen
Leren is evalueren. Jij krijgt een review van jouw opdrachtgever en die krijgt op zijn beurt een review van jou. Hiermee geef je een boost aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.