01
Meld u aan
Meld u via de applicatie aan. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een intakegesprek.
02
Geef uw wensen aan
Wij inventariseren uw wensen op basis van onze vragenlijst. Zo kunnen wij onze persoonlijke aanpak combineren met data gedreven matching.

Hiermee richten wij ons op harde criteria, maar ook op de bedrijfscultuur binnen uw organisatie. Vervolgens verifiëren wij uw account.
03
Projecten
Geverifieerd? U bent nu in staat om in te loggen en te starten met het aantrekken van young talent! Op basis van onze expertise richten wij samen met u uw profiel verder in.

Bepaal vervolgens voor welke praktijk u een project wilt aanmaken. Bepaal de looptijd, het aantal dagen per week en de inhoud van het project dat u wilt aanbieden.
04
Selecteren
Per project kunnen maximaal 3 studenten zich inschrijven. U selecteert de juiste kandidaat op van een kennismakingsgesprek.
05
Uitvoeren
Voordat de student begint, volgt hij of zij een praktische e-learnings gericht op de specialisatie zoals de samenstel-, controle- of aangiftepraktijk.

Op basis van een vast uurtarief vult de student uw fiscale, samenstel en/of controleteam aan en krijgt u kwalitatieve ondersteuning.
06
Reviewen
Na afloop van het project vindt er een tweedelige review plaats. Met uw review draagt u bij aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de StudentPooler.

Daarnaast ontvangt u een review van de StudentPooler en krijgt u inzicht in hoe de student het project bij u op kantoor ervaren heeft.
07
Features dienstverlening
Naast het verbinden van uw organisatie met jong talent ondersteunen wij uw organisatie ook op andere vlakken.

Zo hanteren wij een abonnement om u te helpen met het profileren van uw organisatie. Hierbij maken wij een bedrijfsvideo om voorafgaand een goede indruk te geven van uw bedrifen stellen wij onze e-learnings ter beschikking om jong talent op te leiden dat u zelf rechtstreeks in dienst heeft.