LOGO TSP GROEN

TheStudentPool creëert de juiste match tussen studenten en accountantskantoren via een uniek platform.

Wij dragen bij aan jouw ontwikkeling door je praktisch op te leiden met onze online trainingen. Zo ben jij in staat om met de perfecte bijbaan direct werkervaring op te doen die gerelateerd is aan je studie. Jij bepaalt waar, wanneer en bij welk accountants- of belastingadvieskantoor jij wilt werken. Op deze manier maak je op een flexibele wijze kennis met toekomstige werkgevers én leer je de praktische kant van je studie kennen.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.

onze studentpoolers zijn werkzaam bij

“ik heb de leermodule van the student pool doorlopen en vervolgens succesvol het project bij dubois & co. uitgevoerd! dit was een enorm leerzame periode!”
— Souhaïlla Karimi, tweedejaars accountancy student

Wie zijn onze StudentPoolers?

Een StudentPooler is iemand die is ingeschreven op een erkende hbo- of wo-opleiding gericht op accountancy, fiscale economie/recht of een ander financieel georiënteerde opleiding, zoals Economics & Business economics. Een StudentPooler heeft een financiële grondslag en zit minimaal in zijn/haar tweede studiejaar. De belangrijkste eigenschappen van een StudentPooler zijn duidelijke communicatie, ambitie, intrinsieke motivatie en zelfreflectie. Herken jij je in deze eigenschappen en wil jij je carrière een kickstart geven? Meld je dan nu aan!