LOGO TSP GROEN

Zo scoor je eenvoudig en snel een financiële studentenbaan

Ben jij op zoek naar een studentenbaan die inhoudelijk goed aansluit op jouw finance of accountancy studie? Je hebt groot gelijk, want waarom zou je wachten met werken binnen jouw vakgebied totdat je dat papiertje hebt gehaald? TheStudentPool brengt ambitieuze studenten zoals jij in contact met accountantskantoren en andere bedrijven die financiële studentenbanen aanbieden. Zo vind je eenvoudig en snel een financiële studentenbaan en kun jij jouw eerste serieuze stappen op de arbeidsmarkt zetten.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Online studentenbaan vacatures vinden

Het is niet eenvoudig om online studentenbaan vacatures te vinden die goed aansluiten op jouw finance, fiscale of accountancy studie. TheStudentPool is een platform dat specifiek gericht is op finance, fiscale of accountancy studenten en bedrijven met vacatures voor studenten. Wij helpen jou om een studentenbaan te vinden die goed bij jouw opleiding past zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Zo doe je al praktijkervaring op voordat je de opleiding hebt afgerond. Je zult merken dat een financiële bijbaan op je cv het goed doet bij toekomstige werkgevers. Deze serieuze aanpak zegt immers veel over jouw ambitie en dat vormt een zwaarwegend pluspunt bij toekomstige sollicitaties.

Vacatures accountancy bij TheStudentPool

Bij TheStudentPool vind je diverse accountancy, fiscale en finance vacatures, voor iedere financiële en fiscale opleiding zijn passende bijbanen te vinden. Het vraagt echter ook iets van jou om voor een bijbaan op een accountantskantoor in aanmerking te komen. Je moet student zijn aan een finance opleiding (mbo/hbo/wo) en het eerste jaar hebben afgerond. Bovendien ben je een enthousiaste student die bereid is zich volledig in te zetten voor het bedrijf en de eigen ontwikkeling tot professional. Goede communicatieve vaardigheden en een reflecterend vermogen zijn daarbij onmisbaar. Ben jij een echte StudentPooler? Schrijf je dan vandaag nog in bij TheStudentPool. Wij verzorgen een online training waarmee jij goed voorbereid aan jouw bijbaan kunt beginnen.

Neem contact met mij op