Veel gestelde vragen werkgever

Welke kosten zijn aan TheStudentPool verbonden?

TheStudentPool werkt met abonnementen om toegang tot de applicatie te verkrijgen. De hoogte van dit abonnement is afhankelijk van het aantal medewerkers binnen uw organisatie en varieert tussen €1.000,- en €3.000,- per 12 maanden. Het abonnement geeft u toegang tot de community en biedt u de gelegenheid studenten flexibel in te huren. Indien u ervoor kiest om projecten te openen ter uitvoering, wordt voor een student een vast tarief per uur in rekening gebracht.

Is het mogelijk om studenten over te nemen? 

Dat is zeker mogelijk en sluit ook aan bij onze visie. Wanneer u de student in dienst wil nemen en van TheStudentPool wil overnemen, vragen wij hiervoor een redelijke vergoeding. Dit bedrag is veel lager dan de bedragen die recruitmentbureaus rekenen en bedoeld om bijvoorbeeld de kosten voor de leermodule te dekken.

Hoe waarborgen jullie kwaliteit?

U moet ervan uit kunnen gaan dat de flexibele krachten die u inhuurt, direct inzetbaar zijn en goed werk leveren. Om dit te waarborgen hanteren we ten eerste een selectieve aannameprocedure. Hierbij kijken we in hoeverre het mogelijk is om een optimale match te maken tussen de ambities en competenties van de student enerzijds en de behoeften van uw accountantskantoor anderzijds. Op de tweede plaats zijn de studenten verplicht de SRA-gecertificeerde leermodule te volgen alvorens zij bij u aan de slag mogen. En tot slot werken we met reviews die u helpen de juiste kandidaat te selecteren.

Wat zijn projecten en kan ik projecten openen?

Een project is een tijdelijke opdracht die u kunt aanbieden op het platform en waarvoor studenten zich kunnen inschrijven. U bepaalt zelf de looptijd, het aantal dagen per week waarvoor u een student wil inzetten en uiteraard de inhoud van het project. Per project kunnen maximaal drie studenten zich inschrijven. Indien u daar prijs op stelt, kunt u de kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. De student die u selecteert, voert het project bij u op kantoor uit of bij een van uw klanten, ter ondersteuning van het bestaande team. Een project dient altijd aangeboden te worden in maanden en duurt minimaal twee en maximaal zes maanden. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op!