LOGO TSP GROEN

TheStudentPool: werken en leren accountancy

Je ontwikkelt je optimaal als financieel professional wanneer je de geleerde theorie op de werkvloer in de praktijk brengt. Waarom zou je wachten met zo’n essentieel onderdeel van het vak totdat je jouw diploma op zak hebt? Werken en leren binnen accountancy worden perfect afgewisseld als je kiest voor een duaal traject. Maar waar vind je een goede werkplek? TheStudentPool vormt een belangrijke schakel tussen accountancy studenten en accountantskantoren die plaats bieden aan een werkstudent.

01
Ik wil meer informatie
Spreekt het initiatief van TheStudentPool u aan? Wij zetten graag de voordelen van TheStudentPool aan u uiteen. Laat uw gegevens achter en laat u terugbellen.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Kies voor werk en leertraject accountancy

Het heeft een groot aantal voordelen wanneer je al tijdens je studie aan de slag gaat op een accountantskantoor. Een werk en leertraject accountancy geeft een ware kickstart aan je carrière. Nog voordat je een diploma hebt, doe je praktische werkervaring op. Je begint dus eigenlijk al aan je carrière voordat je jouw accountancy opleiding hebt voltooid. Het spreekt voor zich dat dit een enorm pluspunt vormt op je cv. Het zegt niet alleen iets over je prestaties, maar ook over jou als persoon. Het laat zien dat je ambitie hebt en over de motivatie beschikt om je te ontwikkelen tot accountancy professional.

Accountancy werk en leer vacatures vinden

Het kan moeilijk zijn om een goede werk en leerplek te vinden. Niet ieder bedrijf staat open voor studenten. TheStudentPool biedt daarom een platform waarbij enkel bedrijven die op zoek zijn naar werkstudenten hun vacatures kunnen plaatsen. Om te kunnen reageren, schrijf jij je in als StudentPooler. Een StudentPooler volgt een accountancy opleiding aan een universiteit of hogeschool en zit minimaal in het tweede leerjaar van de opleiding. Bovendien ben je een ambitieuze en gemotiveerde finance student, wij verwachten niet minder dan 100% inzet van studenten. Spreekt dit je aan? Word dan vandaag nog StudentPooler en reageer direct op onze accountancy werk en leer vacatures.

Neem contact met mij op