LOGO TSP GROEN

Heeft u moeite met het onderscheiden van uw kantoor bij uw toekomstige medewerkers?

TheStudentPool creëert de juiste match tussen studenten en accountants- en belastingadvieskantoren via een uniek platform. Dit initiatief is dé manier om direct kennis te maken met een nieuwe generatie accountancy én fiscale professionals. Daarnaast verlagen onze StudentPoolers de werkdruk binnen uw kantoor.

Samen met Full Finance en SRA leiden wij onze StudentPoolers op, zodat zij direct in staat zijn om uw kantoor te ondersteunen. Profileer nu uw kantoor binnen onze community bij studenten in héél Nederland.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of heeft u andere vragen? Vraag dan meer informatie aan.

01
Ik wil meer informatie
Spreekt het initiatief van TheStudentPool u aan? Wij zetten graag de voordelen van TheStudentPool aan u uiteen. Laat uw gegevens achter en laat u terugbellen.

onze studentpoolers zijn werkzaam bij

"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Wie zijn onze StudentPoolers?

Een StudentPooler is iemand die is ingeschreven op een erkende hbo- of wo-opleiding gericht op accountancy, fiscale economie/recht of een ander financieel georiënteerde opleiding, zoals Economics & Business economics. Een StudentPooler heeft een financiële grondslag en zit minimaal in zijn/haar tweede studiejaar. De belangrijkste eigenschappen van een StudentPooler zijn duidelijke communicatie, ambitie, intrinsieke motivatie en zelfreflectie. De StudentPoolers hebben een praktische leermodule doorlopen en staan klaar om uw kantoor te ondersteunen. Maak kennis met onze StudentPoolers!

Neem contact met mij op