LOGO TSP GROEN

Bijbaan aangiftepraktijk vind je bij TheStudentPool

Een bijbaan bij een aangiftepraktijk is een populaire keuze voor studenten die een studie  fiscaal recht, fiscale economie of finance, tax & advice volgen. Het is slim om al tijdens je studie een aansluitende bijbaan te zoeken, omdat je dan al voordat je het diploma op zak hebt de eerste stappen voor je carrière kunt zetten. Een bijbaan bij een aangiftepraktijk vinden is echter niet zo gemakkelijk. Tenzij jij je inschrijft bij TheStudentPool. Wij zijn een platform dat ambitieuze studenten en aangiftepraktijken, accountantskantoren, belastingadvieskantoren en andere financiële organisaties samenbrengt. Naast aangiftewerkzaamheden denk je ook actief mee met de adviezen richting de klant van het kantoor. Die waardevolle bijbaan bij een aangiftepraktijk heb jij zo in de pocket!

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Wordt jij een werkstudent in de accountancy in Amsterdam?

Hoe kun jij werken in de accountancy als werkstudent in Amsterdam? Meld je hiervoor aan bij TheStudentPool. Een van onze partners is SRA, een netwerkorganisatie waarbij meer dan 370 accountantskantoren bij zijn aangesloten. Wij vinden voor jou de werkgever die graag nieuwe talenten aanneemt, om zo toekomstige kennis te waarborgen. Omdat wij keuze hebben uit veel accountantskantoren, vind jij altijd een leuke deeltijdbaan in de accountancy bij een MKB accountantskantoor dat jou aanspreekt. Maar dit is nog niet alles, wanneer je als StudentPooler voor ons aan de slag gaat. Je volgt bij ons online trainingen, zodat je 100% voorbereid bent op je nieuwe baan in de accountancy en ook daadwerkelijk de opgedane kennis in de praktijk kunt brengen.

Vind een werkstudent accountancy vacature in Amsterdam bij TheStudentPool

Als student accountancy ook een bijbaan vinden in de accountancy? Het is mogelijk bij TheStudentPool. Doordat wij je grondig voorbereiden door middel van onze e-learning opleidingen, weet jij wat je te wachten staat als je aan de slag gaat bij je nieuwe werkgever. Tevens biedt een werkstudent accountancy vacature in Amsterdam je de mogelijkheid om je studie optimaal te combineren met je werk. Als jij voor ons een StudentPooler wilt worden, bel ons dan, stuur een e-mail of vul het online contactformulier in.

Neem contact met mij op