LOGO TSP GROEN

Wordt jij een werkstudent accountancy in Rotterdam?

Als werkstudent heb je naast je studie nog een bijbaan. Natuurlijk heb je als student een bijbaan nodig, maar het is vaak jammer dat de bijbaan niet gerelateerd is aan je studie. Als jij accountancy studeert, dan is het soms lastig om tegelijkertijd een bijbaan in deze branche te vinden. De accountancybranche is nog relatief conservatief en als student bij een accountantsbureau werken, is niet heel gebruikelijk. Toch kantelt dit en is er meer mogelijk. Jij kunt nu als werkstudent accountancy in Rotterdam, ook deeltijds werken in de accountancy. Een bijbaan die matcht met je studie heeft vele voordelen.

01
Meld je aan
Meld je aan via het platform, creëer je persoonlijke profiel en leg je wensen voor jouw ultieme bijbaan als student vast.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Wordt als StudentPooler een accountancy werkstudent in Rotterdam

Hoe wordt je een accountancy werkstudent in Rotterdam? Dit kan als StudentPooler. Een StudentPooler is ingeschreven als student bij een erkende HBO of WO opleiding op het gebied van accountancy of een ander financiële richting. Je meld je aan bij TheStudentPool en wij gaan samen met jou op zoek naar een accountantskantoor waar jij werkervaring wilt opdoen. Tevens volg je bij ons een online opleiding fiscale dienstverlening, samenstelpraktijk of controlepraktijk. Deze opleidingen passen naadloos bij de werkervaring die jij opdoet bij je werkgever. Je werkgever is blij met jou en werken in de accountancy is voor jou niet nieuw meer en je kunt je kennis direct in de praktijk brengen.

Een werkstudent accountancy vacature in Rotterdam bij TheStudentPool

TheStudentPool is opgericht door ervaringsdeskundigen die een studie accountancy volgden en tegen de verschillen opliepen tussen de theoretische en praktische kant binnen de accountancybranche. Hierdoor kan het zijn dat de start van je carrière niet zo vlekkeloos en soepel verloopt zoals je gehoopt had. Juist daarom profiteer je van een werkstudent accountancy vacature in Rotterdam als StudentPooler. Je weet dan wat je te wachten staat als jij aan de slag gaat bij een accountantskantoor. Wil jij ook StudentPooler worden? Neem contact met ons op, dan leggen wij je onze werkwijze graag uit.

Neem contact met mij op