LOGO TSP GROEN

Werkstudent finance worden? Scoor hier jouw bijbaan!

Ben je op zoek naar een bijbaan die goed aansluit bij jouw finance studie? TheStudentPool vormt de schakel tussen topbedrijven die op zoek zijn naar werkstudenten en talentvolle, ambitieuze studenten die graag een kickstart aan hun carrière willen geven. Voldoe jij aan de criteria om een StudentPooler te worden? Dan volg je bij ons een korte online training waarna jij perfect voorbereid als werkstudent finance kunt beginnen bij het bedrijf van jouw keuze. Jij bepaalt voor welk bedrijf en wanneer je kunt werken.

01
Ik wil meer informatie
Spreekt het initiatief van TheStudentPool u aan? Wij zetten graag de voordelen van TheStudentPool aan u uiteen. Laat uw gegevens achter en laat u terugbellen.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Waarom finance werkstudent worden?

Dus jij wilt al tijdens jouw finance studie praktijkervaring opdoen in het bedrijfsleven als finance werkstudent bij een mkb bedrijf, accountants- of belastingadvieskantoor? Dat is een slimme zet! Door nu te kiezen voor een financiële bijbaan die goed aansluit op jouw studie, creëer je een voorsprong op je medestudenten. Toekomstige werkgevers zullen onder de indruk zijn van het cv dat je al tijdens je studie hebt opgebouwd en nemen je graag in dienst. Niet alleen de praktijkervaring is namelijk een pluspunt, het feit dat je hebt gekozen voor een financiële bijbaan laat ook zien dat je ambitieus bent en weet wat je wil! TheStudentPool helpt je bij het vinden van jouw ideale bijbaan.

Werkstudent finance vacatures bij TheStudentPool

De vacatures voor werkstudenten finance liggen niet voor het oprapen. TheStudentPool is het ideale platform om jouw passende bijbaan te vinden. Een werkstudent finance heet bij ons een StudentPooler. Je kunt StudentPooler worden als je in het tweede jaar of hoger zit van een finance of accountancy opleiding op mbo-, hbo- of wo-niveau. Zowel bachelor- als masterstudenten finance of accountancy zijn dus welkom. Bovendien moet je serieus willen werken aan jouw professionele ontwikkeling. Ben jij enthousiast, gemotiveerd, communicatief vaardig en kan je goed reflecteren? Dan stellen we jou graag voor aan de topbedrijven die op dit moment werkstudenten finance zoeken!

Neem contact met mij op