LOGO TSP GROEN

Werkstudent fiscaal medewerker worden

Volg jij een fiscale studie en ben je op zoek naar een passende bijbaan? Bij TheStudentPool kun je op een eenvoudige manier vacatures voor werkstudenten bij belastingadvieskantoren vinden. Het voordeel van een bijbaan die goed aansluit op jouw fiscale opleiding zoals fiscaal recht, fiscale economie of finance, tax & advice, is dat je naast theoretische kennis ook praktische werkervaring opdoet. Hierdoor heb je bij het slagen voor de opleiding een streepje voor bij sollicitaties op jouw medestudenten. Jouw toekomstige werkgevers zien namelijk aan je cv dat jij ambitieus bent en jezelf wilt ontwikkelen. Bovendien is het hebben van praktische werkervaring zowel voor jou als voor de werkgevers erg handig.

01
Ik wil meer informatie
Spreekt het initiatief van TheStudentPool u aan? Wij zetten graag de voordelen van TheStudentPool aan u uiteen. Laat uw gegevens achter en laat u terugbellen.
"wij als sra staan achter dit initiatief en zijn zeer content met deze samenwerking. the student pool is interessant voor sra-accountantskantoren en studenten."
— Theo Reuters, HR-manager SRA

Fiscaal werkstudent gezocht

Je wilt een werkstudent fiscaal medewerker worden, maar waar vind je de bedrijven die jou zoeken? TheStudentPool brengt talentvolle studenten op zoek naar een passende bijbaan en topbedrijven met vacatures voor werkstudenten samen. Je hoeft nog niet over alle theoretische kennis te beschikken op het moment dat je met de bijbaan start, wij geven je een online training om je goed op de functie voor te bereiden. De rest leer je on the job. Ben je nieuwsgierig welke bedrijven vacatures voor een fiscaal werkstudent hebben? Word dan vandaag nog StudentPooler en schrijf je in.

Werkstudent fiscaal vacatures bij TheStudentPool

TheStudentPool geeft je toegang tot diverse vacatures voor studentenbanen bij aangiftepraktijken binnen accountantskantoren of belastingadvieskantoren. Om een StudentPooler te worden, moet je wel binnen onze profielschets passen. Een StudentPooler volgt een fiscale studie op mbo-, hbo- of wo-niveau zoals fiscaal recht, fiscale economie of finance, tax & advice en zit minimaal in het tweede collegejaar. Je bent een serieuze, ambitieuze student die zichzelf maximaal wil ontwikkelen. Een reflecterend vermogen en het vermogen om feedback te vertalen naar praktische leerdoelen zorgen ervoor dat je groeit in jouw functie. Herken jij jezelf in dit profiel? Word dan vandaag nog StudentPooler.

Neem contact met mij op